Het Lifestyle traject – Ontwikkel vertrouwen in je eigen lichaam, zodat je durft en leert te vertrouwen op je eigen lichaam


In het Lifestyle traject gaan we drie maanden samen kijken naar wat jij nodig hebt. We beginnen met een uitgebreide intake, waaruit richtlijnen voor je dieet komen. Vervolgens gaan we wekelijks aanpassingen maken en alles integreren op jouw tempo. Dit doen we door middel van accountability gesprekken via Zoom en BodyTalk behandelingen, daar waar nodig, om te komen tot wat echt, precies, daadwerkelijk bij jou past. Het is jouw pad, zodat je durft en leert te vertrouwen op je eigen lichaam.

Je krijgt begeleiding zodat het niet te lastig, te ingewikkeld en te veel voor je is.

Mijn motto is eenvoud. Alles stap voor stap, behapbaar en met plezier.

Alles op een rij:
- Intake, na ongeveer twee weken ontvang je diagnose en richtlijnen voor je dieet.
- Iedere week hebben we een afspraak via Zoom van 50 min voor accountability en eventueel voor begeleidende BodyTalk behandelingen. Samen gaan we deze afspraken maken op een moment die voor ons beide geschikt is en die houden we vast.
- Kosten voor drie maanden zijn €2250
- Voor aanmelding, neem contact met mij op.

Testimonials:

"Ik was doodmoe, en wist dat ik teveel van de verkeerde dingen at. Ook wist ik dat mijn eetpatroon mij niet hielp om van mijn moeheid af te komen. Het lukte echter niet om de cirkel te doorbreken.

Het lifestyletraject van Irma heeft mij laten ervaren wat echte zelfzorg is, welke rol eten in mijn leven speelt, en hoe ik eten inzet als afleiding. Niet omdat Irma mij dat vertelde, maar omdat ik mijzelf betrapte op mijn patroon, en dat is echt heel gaaf.

Het advies en de begeleiding is afgestemd op mijn lichaam. heel specifiek. Dat heeft mij heel veel vertrouwen gegeven in wat ik wel en beter niet kan eten. Geen moeilijke gerechten, geen supplementen. Door de wekelijkse accountabilitygesprekken merkte ik een ritme in mijn gemoedstoestand en hoe mijn verlangen naar bijvoorbeeld suiker dan verandert. Ipv suiker te gaan eten, weet ik nu dat ik dan rustiger aan mag doen, meer slaap mag pakken, lief zijn voor mijzelf. En als ik iets eet dat eigenlijk niet zo goed is, dan geniet ik ervan! De verdieping door de bodytalkbehandelingen die Irma gaf als zij signalen kreeg dat dit nodig is, zorgde altijd weer voor een verdieping in mijn bewustzijn van mijn lichaam, mijn zelfzorg.

Ik ben 7 kilo afgevallen, maar wat veel belangrijker is, is dat ik een burnout heb weten te voorkomen, dat ik heb ervaren wat echte zelfzorg is, en dat ik mijn creativiteit weer terug heb.

Dankjewel Irma, dit traject is echt goud waard!"
Babs Jasper

"I have worked with Irma for a few years now and the work we have done has been paramount in getting me to where I am today.
I feel more in tune with my body and I have been equipped with some practices and processes that have helped me through some very tough times.
I am very grateful that I get to share my journey with Irma, including the recent Lifestyle Journey and all the experience that she has and will continue to work with her and discover more. Irma always just knows exactly what I need at that exact time and I value what she has taught me with lots of love."
Nadine Lowe

Natuurgeneeskundig Therapeut
Oude Vest 105 A
2312 XV Leiden

+31 (0)6 53 81 93 18

irma@bodytalksystem.nl

connectinglight.nl is my English website which also includes the courses I offer