Wat is een afstandsbehandeling?

 

Dit is een behandeling waarbij de behandelde persoon niet fysiek aanwezig is. Energiemodaliteiten werken op het niveau van bewustzijn, waar het de geest, energiesystemen en het fysieke lichaam kan beïnvloeden, daarom wordt het niet beïnvloed door de beperkingen van tijd of fysieke locatie.

Hoe afstandsbehandelingen werken:

Afstandsbehandelingen werken op exact dezelfde manier als persoonlijke behandelingen. Eenvoudig gezegd vertelt de kwantumfysica ons dat elk lichaamsdeel en elke cel precies weet wat elk ander deel of elke cel doet. Verder vertelt het ons dat er een diepe onderlinge verbinding en onderlinge afhankelijkheid is tussen elk atoom in het universum en daarom elke mens in het universum. Wanneer we communiceren met het lichaam, concentreren we ons eenvoudig op de prioriteit die volgens het BodyTalk-protocol moet worden gebalanceerd.
Net zoals een mobiele telefoon snel verbinding kan maken over de hele wereld zonder een fysieke verbinding, kunnen BodyTalkers nauwkeurig afstemmen op hun cliënten zonder fysiek contact.

Voordelen van afstandsbehandelingen:

Afstandsbehandelingen worden op dezelfde manier uitgevoerd als persoonlijke behandelingen en bieden veel voordelen. Ze bieden toegankelijkheid en verminderen de noodzaak om te reizen, wat vooral waardevol is voor cliënten die fysiek niet in staat zijn om te reizen, kleine kinderen of voor mensen die geen vervoer hebben. Afstandsbehandelingen zorgen voor wereldwijde toegang.
Er wordt een mp3-opname van de behandeling verzonden. Een ander voordeel is dat je er meerdere keren naar kunt luisteren als je wilt.

Afstandsbehandelingen: vragen en antwoorden

Moet ik thuis zijn en / of liggen tijdens de behandeling?

Hoeft niet, de behandelingen kunnen plaats vinden tijdens normale dagelijkse activiteiten, maar sommige mensen willen graag ontspannen of een rustigere activiteit te doen tijdens hun behandeling.
Als je klaar bent om naar de opname te luisteren, zorg er dan voor dat je comfortabel en ontspannen zit, klaar om de behandeling te ontvangen.

Moet ik iets doen om me voor te bereiden?

Er hoeft niets specifieks te worden gedaan ter voorbereiding. Het is raadzaam om me de dag vóór je behandeling een e-mail te sturen met je huidige problemen en wensen.

Wat merk ik na een behandeling?

Het is noodzakelijk om niet alleen te controleren hoe je je zich fysiek voelt, maar ook om te kijken of je mentaal en emotioneel op dezelfde manier reageert in vergelijkbare situaties in vergelijking met eerdere gebeurtenissen en reacties.
Vaak wordt een algemeen gevoel van welzijn opgemerkt samen met andere veranderingen. Degenen die gevoelig zijn voor energie kunnen tintelingen, hitte, kou of andere gewaarwordingen in hun lichaam opmerken.
Herstel- en genezingsprocessen zijn individueel afgestemd en de snelheid van de resultaten die worden opgemerkt, verschillen van persoon tot persoon. Dit betekent niet dat er niets gebeurt. Het betekent wel dat het zou kunnen dat herstel en genezing plaatsvindt op een diep niveau waarop het individu zich misschien niet bewust is, bijvoorbeeld het onderbewuste niveau.

Wanneer kom ik meer te weten over mijn behandeling?

Je ontvangt een e-mail met een link naar je opname. Dit wordt dezelfde dag van de behandeling verzonden.

Waar je ook bent in de wereld, ik kan je ondersteunen.

 

Natuurgeneeskundig Therapeut
Oude Vest 105 A
2312 XV Leiden

+31 (0)6 53 81 93 18

irma@bodytalksystem.nl

connectinglight.nl is my English website which also includes the courses I offer