Wat is BodyTalk?

BodyTalk reguleert, synchroniseert en harmoniseert de communicatie tussen alle lichaamsdelen, maar ook tussen het spirituele, mentale, emotionele en fysieke niveau van het lichaam.


Hoe werkt BodyTalk?

BodyTalk maakt gebruik van verschillende technieken, waaronder de spier-biofeedbacktechniek. Via een protocol worden rechtstreeks vragen aan het lichaam gesteld die het lichaam met ja of nee kan beantwoorden, zodat het lichaam kan duiden waar de herstelprioriteit ligt.


BodyTalk en individualiteit

De prioriteitstelling van het lichaam resulteert in een specifieke sequentie die door de innerlijke wijsheid wordt gedicteerd en die uniek is voor elk individu.


BodyTalk bij stress

Door uiteenlopende externe prikkels kan een lichaam verstoord raken, waardoor de interne communicatie niet meer optimaal functioneert. Door stimulatie van die communicatie kan het lichaam beter weerwerk bieden aan allerhande stressfactoren.


Bewustwoording door BodyTalk 

Vaak komen mensen bij mij die vastzitten in hun leven en niet in staat zijn om de boel weer zelfstandig vlot te trekken. BodyTalk draagt bij aan bewustwording en stimuleert het maken van essentiƫle keuzes die richtinggevend zijn en het algehele welzijn bevorderen.

Natuurgeneeskundig Therapeut
Oude Vest 105 A
2312 XV Leiden

+31 (0)6 53 81 93 18

irma@bodytalksystem.nl

connectinglight.nl is my English website which also includes the courses I offer