Februari 2016 – Advanced Certified BodyTalk Practitioner

Geavanceerde opleiding afgerond! 

September 2015 – Natuurgeneeskundig Therapeut

Sinds afgelopen september ben ik erkend lid van beroepsorganisatie BATC en voldoe aan alle door hen gestelde eisen betreffende de erecode, kennis en vaardigheden van de vijf natuurgerichte principes voor het uitvoeren van het beroep van Natuurgeneeskundig Therapeut. 

Juni 2015 – Psychosociale basiskennis afgerond

De opleiding psychosociale basiskennis is ontwikkeld volgens de landelijke richtlijnen zoals opgesteld door PLATO. De opleiding van NOGG is HBO-conform geaccrediteerd door de SNRO volgens de Plato normen. 

Juni 2015 – Artikel over BodyTalk in tijdschrift Spiegelbeeld

Als reactie op een artikel in het NRC-Handelsblad van 31 januari 2015 'Ziek, maar waarvan?' hebben collega's en ik een artikel geschreven dat in het juni nummer van Spiegelbeeld is gepubliceerd. Klik HIER om het artikel te lezen. 

Maart 2015 – Medische basiskennis afgerond

De opleiding medische basiskennis is ontwikkeld volgens de landelijke richtlijnen zoals opgesteld door PLATO. De opleiding van NOGG is HBO-conform geaccrediteerd door de SNRO volgens de Plato normen. 

Februari en Juni 2014 – Examens advanced BodyTalk modules

Alle advanced modules met succes afgerond.

Mei 2014 – BodyEcology afgerond

Baanbrekende ontwikkelingen in de samenwerking tussen lichaam en microben; welke invloed hebben de microben op het immuunsysteem en het functioneren van het individu.

Maart 2014 – Multi-disciplinair team

Sinds maart 2014 ben ik verbonden aan een huisartsenpraktijk in Den Haag, waar wij met een multi-disciplinair team streven naar de integratie van de reguliere, natuurlijke en spirituele geneeswijzen.

December 2013 – Dependance in Den Haag

Vanaf december ook wekelijks in Den Haag voor BodyTalk behandelingen.

November 2013 – Reiki in english

Have you always wanted to learn Reiki but has language been an obstacle? Join us for Reiki 1 or Reiki 2 taught in english, including full manual.
More information: courses.

September 2013 – Artikel over de praktijk online

Geschreven door Krista Bjorn, lees het hier.

Februari 2013 – Eastern Medicine afgerond

De vertaling van 'Traditional Chinese Medicine' naar het BodyTalk System, met uitgebreide uitleg van de anatomie en fysiologie in het energetische lichaam.

November 2012 – Alle advanced BodyTalk modules gevolgd

De advanced modules van het BodyTalk systeem bevatten Principles of Consciousness, Bio-Dynamics, Lymphatic Drainage and Applied A&P, Macrocosmic BodyMind, Matrix Dynamics

Oktober 2012 – Reiki 1 cursus

Een geweldige dag, het was een primeur. Afgelopen 6 oktober zijn de eerste Reiki cursisten geïnitieerd. 

BodyTalk research gepubliceerd

Lees de pdf van de 'Journal of Alternative Medinine Reseach' te vinden op de IBA Global Healing site. 

Juli 2011 – PaRama Unit 1 afgerond

John Veltheim, de grondlegger van de BodyTalk-methode was recentelijk in Kempten, Duitsland om voor de laatste keer de PaRama Unit 1 practical te geven. In de toekomst draagt Veltheim het onderricht van deze module over aan anderen, zodat hij zich meer kan richten op onderzoek en het voor iedereen toegankelijke ‘Finding Health’-programma. PaRama is een ‘postgraduate’ studie die zich hoofdzakelijk gedetailleerd op hersenfuncties en de verschillende bewustzijnsniveaus richt. Evenals de drie guna’s, het basisconcept van de Ayurvedische geneeskunde.

Natuurgeneeskundig Therapeut
Oude Vest 105 A
2312 XV Leiden

+31 (0)6 53 81 93 18

irma@bodytalksystem.nl